Dags att dra

Då är det dags att dra. Först ner till Malmö för att hänga med två fina fräcka flickor i helgen... sen Roskilde! Denna älskade festival. Tionde året i år. Förhoppningsvis också ett av de bästa. Jag får väl berätta mer om det när jag kommer hem... Vi ses i juli!

Feminism Win!

Yay! Kampen för kvinnans rätt till sin egen kropp vann!

"Det ska inte uppfattas som sexuellt att kvinnor går barbröstade i simhallen, det är inte en sexuell situation, säger Sanna Ferm."

Helt rätt!

http://www.dn.se/nyheter/sverige/fritt-fram-for-bara-brost-i-simhall-1.897683

Mission Milk

Jaha... då har jag hittat den. Den perfekta mjölken. Go Greens sojamjölk beter sig som vanlig mjölk i kaffet och har ingen lustig smak som smyger igenom när man dricker den... Go Greens sojamjölk är bra. Men jag tänker fortsätta prova ändå...


Midsommar

Jag är på midsommarfest och är såååå jävla nöjd! Äntligen är det så att köttisarna får ta med sig egen grill! Äter du kött måste du ta med en egen grill för vi andra äter inte djur!

Äntligen äntligen måste djurätarna anpassa sig! Vegetarianism for the win!


ååååååh

Jag blir så förbannad varje gång jag ser reklamen för Mariabingo. Där säger de att de jobbar hårt för att göra den bästa bingosajten för kvinnor och det är inte en enda kvinna som jobbar på kontoret. är det bara jag som tycler att det är konstigt?! De har en massa bilder på kvinnor på väggarna men det är bara män på kontoret. Jag vet att det bara är en reklam men där om någonstans borde det väl vara kvinnor? Grrr. Vi män gör de bästa sajterna för kvinnor. Vi har en massa bilder på kvinnor som gör att vi vet precis vad kvinnor vill ha och behöver. Idiotiskt!

Nattaktiv

Då har man haft ännu en underbar BF-helg med alldeles för lite sömn. jag vet inte vad det är med de här människorna som gör att jag inte vill sova. Jag bara kör hårt tills jag somnar där jag står. I Göteborg blev det en stentrapp men nu i Norrköping var vi ju inomhus så då blev det verandan. På två kuddar faktiskt! Jag hade väl iofs lika gärna kunnat sova på golvet, det fanns ju golvvärme :)

Tyvärr så gör ju ickesovandet att man inte är riktigt lika på dagen efter :) Lördagen blev ganska avslagen om än skön.

När man kramat om alla och lämnar gemenskapen så känns det som när man lämnar en festival. Man lämnas med en tomhet. Allt känns tomt och tyst och man känner sig ensam.

Jag hade ett litet snack också om min paranoia och det visade sig att jag (som vanligt) var ute och cyklade. Det är på riktigt! Jag blir så glad och så nöjd över att det inte är fel på mig.

Vi körde även charader... eller... det vi kallar charader fast det egentligen är något helt annat. Den bästa kommentaren kom från Eriked  : Stor kille i rosa.

Hur faan hans lag visste att han menade Barbapappa kommer jag aldrig att förstå. Men det var sjukt roligt!

Jag skickar ut en stor kram och mycket kärlek till alla som medverkat till att ge mig ännu en underbar helg.

För övrigt lärde jag mig under helgen att homosexuella har klen skäggväxt och en fallenhet för hemslöjd. det visste man ju inte! Det stod i ett lexikon så då måste det ju vara sant. Eller ? ;)



Uppdrag Mjölk

Jag provade Carlshamns rismjölk. den funkade i kaffet någorlunda... den klumpade sig lite och det gryniga sjönk till botten av kaffet... den funkade bättre än Havremjölken att dricka, men den var lite söt. den gav inte riktigt lika mycket smak i kaffet heller... Den var bra, men inte perfekt :) Sökandet fortsätter.










Catfight hjärtar musik

Jag vet att jag är sen. Jag borde ha gillat skivan för flera år sen. Men jag är sån. Alltid ett par år senare än alla andra, och jag trivs med det.



One left, one right that's how I organize'em
You know I fill my cups no need to supersize'em
Right now you probably thinking; how she get in them jeans?
Well I'm gifted, all natural and burstin' the seams!

nu

har jag sommarlov. Ingen sommarkurs, ingenting. Bara sommarlov.

RSS 2.0