Till salu

Nu säljer jag stuff igen. Mina coasters med Super Mario 3-tema finns fortfarande för försäljning.



150 kronor

Nu finns även Pacmanunderlägg.

¨

100 kronor

Eller vill du ha ett litet handgjort mobilsmycke?



25 kronor

Om ni är intresserade av att köpa något så hör av er.

Catfight hjärtar serier

Jag älskar Zelda. Zelda tar upp de komplexiteter som finns med att vara feminist. Att vara feminist är svårt ibland... men vet vad som är rätt men alla inlärda mönster finns ändå där och skaver. Ibland göra man saker som gör att man blir en del av problemet och mår dåligt över det i flera dagar-veckor-år. Man kan tycka att brudar är asjobbiga och dumma i huvudet trots att man tror poå systerskap som den rätta lösningen. Man kan tycka att man är för tjock för ett visst klädesplagg trots att man borde vara stolt över sin kropp och inte bry sig om ideal. Man kan göra många saker som går emot det man egentligen tror på, och det gör Zelda också. Zelda blir en trygghet att man inte är ensam.

Lina Neidestam har ritat och bilden tog jag härifrån

I senaste Nemi fanns en strip som jag tyckte var helt underbar, köp den.

Annars kan du läsa lite Zelda här

Det är Lina Neidestam som ritar Zelda och hennes blogg finns här. Tydligen släpps första Zelda-boken nu i höst. Den vill jag ha.

När jag ändå håller på att tipsa om serier MÅSTE jag ju också ta upp 100 % fett av Liv Strömquist. UNDERBAR! Recensionen på Ordfront är sann "Det är glödande intelligenta texter och politiska skämtteckningar i en vanvettig förening som får mansgrisar och förtryckarkapitalister att rodna men ger alla andra nytt hopp."

Har du inte läst 100 % fett rekommenderar jag den verkligen.


Liv Strömquist har ritat och bilden tog jag härifrån

1 varje vecka

Att döda en annan människa försvinner inte av att man säger: Det var inte meningen.

Vad är det för lamt försvar?

Pratade med Jenny om det här sist... hur mycket skit man har fått utstå bara för att man råkar vara född kvinna och hur mycket man låtit vara för att "han bara skojade".

Varför ska kvinnor behöva stå ut med att bli konstant kränkta och våldförda på för att män "bara skojar" eller "det var inte meningen"?

Det spelar ingen roll om det var meningen att hon skulle dö eller inte. Varför våldförde han sig på henne överhuvudtaget?! Intentionerna var inte goda oavsett. Det var inte meningen suger.

Din sjuka jävel

Människor är onda


Det föds alldeles för många oönskade katter så SNÄLLA kastrera era djur så de inte förökar sig så att sånt här händer. Katter är lika mycket värda som andra djur och borde få ha samma status. Att en katt kostar 0-100 kronor medan en hund kostar flera tusen är för att det finns ett överflöd av katter. Ett överflöd som snabbt skulle kunna kontrolleras om folk bara tänkte lite längre än näsan räcker.

Hur faan kan man tycka att en katt inte har något värde?



viktigt

Hjältinna som slåss för kvinnors rättigheter. Viktigt sagt "Det handlar inte om religion,det handlar om män som behandlar kvinnor illa."

RSS 2.0