Att studera är underbart

Jaha, första dagen tillbaka på universitetet... en skön introduktion och sen en föreläsning i linguistics där man under första halvan ville ta livet av sig men efter pausen blev det bättre... lite intressant till och med.

Vi får info om vad vi ska läsa till när... PANIK!!!! Engelska för lärare är inget jag rekommenderar till någon som inte älskar att plugga...

Till linguisticsföreläsningen som vi hade idag skulle vi egentligen ha läst kap. 7,8,9 i Yule och kap. 13,14,15,16 i Crystal. Det visste man ju inte att man skulle ha gjort eftersom föreläsningen började med att de delade ut the reading schedule. Okej, då ligger man redan efter lite... Nästa lecture är på onsdag och då ska vi ha läst kap. 14,15 i Yule och kap. 24 i Crystal... helt överkomligt.

I slutet av föreläsningen kommer Jämterud in och ger oss the reading instructions för British Cultural Studies. Då slår det till. På torsdag har vi lecture 1 och till dess ska vi ha läst kap. 1-9 och 10-12 i McDowall OCH kap. 1-7 och 8-11 i Burgess. NI MÅSTE SKOJA!!! Hur ska vi hinna med det tänkte ni? DET ÄR MÅNDAG IDAG OCH DET SKA VARA KLART PÅ TORSDAG?! sjukt. sjukt är vad det är.

På fredag ska vi ha läst Act 1 av MacBeth också förresten... men den är ju ganska kort.

Det är så underbart att vara tillbaka på universitetet.
eller?

Kommentarer
Postat av: Jim

1 st murderer. "It will be rain tonight"

2 nd murderer. "Let it come down". :)



2009-01-30 @ 19:29:34
URL: http://jimblomqvist.webblogg.se/
Postat av: catfight

Ja... hur tolkar du det? Vad får du ut för information av detta?

2009-01-31 @ 16:42:44
URL: http://catfight.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0