Uppdrag Mjölk

Jag tänkte att jag skulle byta ut mjölken jag har i kaffet till vegansk. Detta ledde till ett test. Jag vill ha en mjölk som passar bra att ha i kaffet men jag vill också ha en typ av mjölk som jag kan dricka ett glas av då och då. De är inte många men vissa rätter kräver mjölk som måltidsdryck pytt-i-panna och pannkakor tex.

Den första mjölken jag provat är Oatlys blåa. Havredryck +



Den gav kaffet en lite sötare smak än vanligt men i övrigt funkade den bra. Att dricka ren däremot... nää! Den var som om jag stoppat in havre i munnen och tuggade på det. Jag blev torr i munnen av att dricka! Funkar bra som kaffemjölk men inte som dryck. Så testet fortsätter...

Don't miss our next episode of Mission Milk!

Kommentarer
Postat av: Bitterfitta

fast jag känner faktiskt att jag kan lita på mig själv, numera, men vägen dit har varit lång...jag är väldigt glad att jag vågade ta min egen väg, tror att det har varit fan så mycket roligare!

Men du, jag har inte heller några barndomskamrater och har funderat mycket på hur det kommer sig..kanske är detta anledningen :/

2009-05-31 @ 11:39:22
URL: http://storstadsbulimiker.blogg.se/
Postat av: Nicklas

Usch, ja. Jag prövade runt när jag blev laktosintolerant. Havremjölk är hemskt att dricka. Chokladdrycksvarianten går i små mängder — även om jag föredrar mina chokladbollar i fast form och inte flytande.

2009-05-31 @ 15:07:02
URL: http://fotnotsnoja.se/
Postat av: Catfight

Bitterfittan: Det är du som vinner i längden.



Nicklas: Vad kör du på för mjölk då? Eller dricker du ingen alls? Du får följa mitt Mission Milk här och ge små expertkommentarer :)

2009-06-01 @ 09:22:40
URL: http://catfight.blogg.se/
Postat av: Anonym

Just nu kör jag laktosfri mjölk från Valio eller Arla. Leva utan chokladmjölk var inget alternativ. :) Jag var inte ute efter att vara vegansk, så mitt var nog lite enklare.

2009-06-02 @ 15:09:54
Postat av: Nicklas

Den tomma personen ovan var jag.

2009-06-02 @ 15:12:23
URL: http://fotnotsnoja.se/
Postat av: Mart

jag äääälskar havremjölk. Fast jag dricker mitt kaffe svart och mjölken som den är. Ko-mjälk har jag inte druckit sedan Branting dog ungefär.

2009-06-03 @ 12:56:09
URL: http://martinaph.blogspot.com
Postat av: Catfight

Tycker du inte att man blir torr i munnen av den alltså? Jag kände att man blev lite torr... då gillade jag rismjölken mer, även om den var lite söt. Passar nog perfekt till pannkakor tänker jag mig.

2009-06-09 @ 09:50:20
URL: http://catfight.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0