Glee

Ikväll är det Glee på tv 4! Om ni inte har sett serien så borde ni börja titta NU! Helt underbart. Entimmes-avsnitt av en high school-film och musikal på samma gång. Sätt inte ihop ordet till high school-musical för det är det inte... det är typ breakfast club och grease blandat...

Jag skrattar så jävla gott åt gymnastikläraren Sues bitterhet och sjuka kommentarer varje avsnitt och jag njuter av sång och dans-numren. Förra veckan fick jag ståpäls både på armar och ben av det sista sångnumret.

Det här var det allra allra första jag såg av Glee och blev förälskad direkt.

 

funkar inte filmen så kan man klicka här istället


Pimp

Okej. Jag gjorde det. Jag pimpade min blogg. Har alltid tänkt att det är lite skit samma hur bloggen ser ut och att det viktigaste är vad man skriver... men även jag är fåfäng :)

Däremot så är jag inget snille vad det gäller datorer och franförallt inte bloggar så jag valde en redan färdig mall härifrån Men det blev ganska bra... vi får väl se om jag blir precis designtokig nu och börjar ändra utseendet hela tiden. Gräset är alltid grönare ni vet...

Ikväll är det dags.

Ikväll startar kårrullen upp igen efter juluppehållet. Första filmen är en film som jag verkligen verkligen vill se: Zombieland!

Jag ser verkligen fram emot kvällens filmvisning... och nästa veckas. Programmet för våren kan ni se här

Ganska många filmer som jag känner igen sen innan, och det är ju lite ovanligt. Det jag älskar med kårrullen är att de visar obskyra fillmer från andra länder än USA. Förra terminen var det bara två filmer från Amerikatt tror jag... det är nice. Speciellt när den bio vi har här i stan bara visar storfilmer och bara visar dem i typ en halv vecka. Jag hinner aldrig gå på bio för de filmer jag vill se försvinner innan jag hinner gå. Jävla skitbio. Tacka vet jag kårrullen!

Debatt

För övrigt måste jag bara skratta jättemycket åt blogg.se som listar bloggar i olika kategorier och har detta blogginlägg under rubriken debatt http://rebeccasjostrom.blogg.se/2010/january/nostalgi-pa-hog-niva.html
För det första så är det ju helt sjukt att de bloggar som får mest uppmärksamhet är de som handlar om smink och kläder, hur jävla viktigt är det? För det andra så är inte Polly Pocket debatt. det är det bara inte.

Övervakningssamhälle fail

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6412677.ab

Okej, jag läste just den här artikeln och kände att allt vändes uppåner. Det stiftas FRA-lagar och IPRED-lagar för att man ska kunna kika in i folks e-post, folks datavanor och glo rakt in i människans privata sfär men när det faktiskt finns fog för att kringgå sekretess och personlig integritet så gör man det inte. Vad är det för fel på världen? Varför tycker man att det är helt okej att läsa folks e-post men inte okej att ringa upp någon som sökt hjälp? Den här kvinnan kan vara död nu, bara för att de inte lämnade ut numret. Ännu en kvinna i räkningen. Däremot så är det ju jävligt viktigt att se till att folk inte laddar ner film och så! För det är ett riktigt problem. Herregud.

RSS 2.0