Pang i plugget

Jaha då var man tillbaka i sin universitetsvardag. Min nya fröken är inte så skoj. hon tror att vi är barn hela högen. För det första börjar hon varje föreläsning med upprop. UPPROP! Vem gör sånt?! Det tar onödigt lång tid! Speciellt eftersom hon inte ropar upp några efternamn. Det finns fyra Joel, två Elin, tre Anna... utan efternamn blir det lite knepigt att veta vem faan hon pratar om. Detta gör ju att uppropet tar ännu längre tid eftersom de hela tiden måste fråga vilken Joel eller Elin det är frågan om. Däremot säger hon alltid Annelies efternamn. Fråga mig inte varför.

Utöver detta upprop så håller hon koll på oss som om vi vore mellanstadie-barn. Vi går på universitetet, vi är vuxna människor. jag behöver inte någon som säger åt mig att jag måste sätta fart för jag får inte hamna efter. jag behöver inte någon som lägger sig i om jag har köpt boken eller inte. jag är vuxen. jag gör mina egna val. Om jag inte vill läsa boken så gör jag inte det. Sen får jag också ta konsekvenserna av det själv. 15 minuters diskussion om varför tre personer inte fått tag på boken (svaret var ju att de är lata och lite dumma i huvudet) ger inte mig någonting förutom en stor portion irritation.

Föreläsningarna är ju ganska kassa också. hon sitter och läser innantill i papper som hon skrivit ihop. Hade hon inte kunnat maila dem till oss så hade vi kunnat läsa dem hemma och sluppit gå på "föreläsningarna". Hon pratar dessutom jävligt tyst så det är svårt att höra vad hon säger. Hon är ingen pedagog direkt.

Nog klagat. Nu över till något helt annat. jag åt en skinkmacka igår! Haha! Jag har nog inte ätit skinkmacka på typ 20 år! Min fina fina konsumbutik Lägerhyddan har samarbetat med djurens rätt för att utöka det veganska och vegetariska utbudet och har nu tagit in produkter från Astrid & Aporna! jag är så lycklig. det enda som är lite jobbigt är att jag nu har så mycket att välja på att jag blir alldeles till mig. jag står och håller i alla förpackningar jag kan lägga vantarna på och vet inte vad jag ska välja. Tyvärr så är ju produkterna ganska dyra också så man kan ju inte köpa allt.

Igår bestämde jag mig i alla fall för att prova "skinkan". den luktade skinka. I konsistensen var den som medwurst och den var ganska god. Jag satt och fnissade lite för mig själv när jag åt. Jag åt skinkmacka liksom :) Så himla sjukt.




Kommentarer
Postat av: JiM

ha ha, hon kanske egentligen är mellanstadielärare ;-) ... Du är allt lite av en pseudo-köttätare! Skinkmacka liksom. Jag trodde bara vegetarianer åt grönsaker :-)

2010-09-07 @ 19:49:58
Postat av: Korrektur-JiM

"jag trodde bara vegetarianer åt grönsaker" asg Jag trodde vegetarianer bara åt grönsaker. Svenska lärare, där fick du något att rätta!! :-)

2010-09-07 @ 19:51:56
Postat av: Catfight

syftningsfel och särskrivningar är de roligaste felen att rätta :)

2010-09-08 @ 09:56:31
URL: http://catfight.blogg.se/
Postat av: JiM

sär skrivnignar menar du. du, din mörk håriga flicka :)

2010-09-08 @ 19:58:50
Postat av: Mart

http://blogg.svd.se/ledarbloggen?id=20446



Vissa borde inte ha barn. Jag undrar vad denne eländiga man serverar för frukost till sina barn? Och lägger han alltid fläsk i pannkakorna. Hur går det egentligen med efterrätter? Frukt till mellanmål är inte bra, servera råbiff istället. Eller vad? Hur går det med våfflor? Omelett? Margarita-pizza? Grekisk sallad? Ostmacka. Fy fan för män med makt.

Och varför subventioneras köttet och flyget till nackdel för de miljövänliga alternativen järnvägen och vegetariska maten.



Härligt att lägerhyddan tar lite ansvar. Men varför är köttet så billigt?



Anser lång hårig sjuk sköterska

2010-09-09 @ 14:03:03
URL: http://reservmart.blogspot.com
Postat av: Catfight

Ja precis såna där människor är så himla störiga. Men jag fick världens bästa argument mot "såna där" från P4. "Om man bara äter kött, alltså utan tillbehör, så dör man inom 6 månader."

Att leva utan kött går bra en hel livstid. men om man skulle ta bort alla vegetariska grejer, dvs. potatis och ris och allt annat man har till sitt döda djur och bara äta lik. Då dör man. haha! Sug på den alla militanta köttätare!

2010-09-12 @ 00:16:59
URL: http://catfight.blogg.se/
Postat av: Elin

Gissa om jag stör ihjäl mig de där föreläsningarna? Men nu verkar det bara vara en Elin kvar. Kan vi nu få tre Joel och några Annor att hoppa av så ska det där sjukt nödvändiga uppropet snart gå som smort.



Trevligt att du fått tillgång till större utbud av krubb. Tummen upp!

2010-09-12 @ 18:07:12
URL: http://superficialragdoll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0